God Jul alla goa läsare!

Förlåt att det är så tyst här på bloggen, men jag har fullt upp med träning, umgås med vänner och bara vara.

Idag var det premiär för längdskidor, jag och Anders passade på att åka till Hestrastugan i Borås. Måste få in några mil i kroppen innan Tjejvasa som är den 23 februari. Upptäckte att jag inte alls har lika bra flås som tidigare. Att jag inte löptränar längre är nog en orsak till att flåset blivit sämre, så nu får jag börja jobba mer i rodd- och stakmaskinen. Måste få upp flåset innan februari annars blir det tungt att ta sig igenom de 30 km….

Tyvärr var det inte så långt spår när vi var i Hestrastugan, tror att det ”bara” var 1,2 km och vi åkte nog 5-6 varv innan vi gav upp. Spåren var obefintliga och alldeles för mycket folk på den korta sträckan. Nästa gång får vi åka dit tidigare helt enkelt.

GOD JUL ÖNSKAR JAG ER ALLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.