Tvättmedel för träningskläder

Innehåller annonslänkar för Bodystore.se och re:CLAIM

Idag tänkte jag berätta om tvättmedel för träningskläder och vilken som är min favorit.

För lite mer än ett år sedan gjorde jag ett produkttest av ett tvättmedel re:Claim, som då var okänt för mig. Jag hade nämligen under sommaren varit på ett blogg-event och därifrån hade jag fått med mig en goodiebag. Läs gärna mina inlägg om blogg-eventet och om produkttestet.

Även om min flaska tog slut så fortsatte jag att använda tvättmedlet re:Claim, för så bra tyckte jag att det var/är. Nu ser man det lite var stans ute i olika sportbutiker, så som XXL, Stadium och Gymgrossisten med flera.

Jag använder tvättmedlet ungefär var 3:e tvätt, eller när jag upptäcker att några träningskläder luktar illa. Så fort Anders kommer hem från sina MTB tävlingar med en uppsjö utav cykelkläder så använder jag re:Claim vid varje tvätt. Även hans ryggskydd fick sig en omgång men inte det gamla. De skydd som tidigare luktade illa, luktar ingenting nu, dvs de luktar gott!

Det enda som kanske inte luktar gott är när jag sprayade hans hjälm, där försvann inte doften. Jag brukar spraya mina cykelskor eller träningsskor, ställa ut de på vädring och sen är de som vanligt igen.

Om jag ska berätta lite om re:Claim

Det är ett svensktillverkat tvättmedel och har sitt kontor här i Göteborg, närmare bestämt Billdal. Tvättmedlet är fritt från fosfat och zeoliter, är anpassat till funktionskläder och de har även en serie för häst- och arbetskläder. Funkar både i 30, 40 eller 60 graders tvätt och den är märkt med naturskyddsföreningens Bra Miljöval-symbol

Du hittar tvättmedlet här hos Bodystore och även sprayen för skor .

Jag kan varmt rekommendera det till er, grymt bra tvättmedel för träningskläder för att slippa illaluktande träningskläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.