Förra helgens bloggevent – InfluencerWorkshopGbg

Utöver OCR loppet jag sprang förra helgen så var jag även med på ett bloggevent, Influencer Workshop Gbg – Retreat event, som Johanna och Siranee anordnade i samarbete med Clarion Post Hotell här i Göteborg.

Alltså wow säger jag bara, vilket event, grymt bra anordnat (även om jag missade starten pga loppet), grymma föreläsare som verkligen gav pepp och energi. God mat, härlig avkoppling i SPA och ett underbart hotell.

Supernöjd är jag verkligen och jag tror att jag inte är ensam att tycka det, tror vi alla kan skriva under på att det var ett grymt bra event!

Clarion Post Hotell

Nästan vi alla bodde två och två i rummen och jag fick äran att dela rum med Tina som driver bloggen Colorful Health. Härliga matbilder med samma inriktning som mig på kost och hälsa, dvs lågkolhydratkost. Rummen på Clarion Post Hotell var väldigt luftiga och svala vilket jag uppskattar. Jag vill nästan ha minusgrader när jag ska sova annars kan jag inte sova 🙂

WOKI

Vi alla åt linner hos Woki, en sen lunch eller väldigt tidig middag kallas tydligen för linner. Det är mat från Asien, fast food, och det gick att få som lågkolhydratkost, dvs utan gluten. Jag tog en rätt med kyckling och en med kött och wokade grönsaker till. Det var jätteroligt att få prova för jag hade nog inte testat det självmant.

Linner på Woki

Relax – takterass

Efter vår sena lunch blev det lite relax, jag och Tina passade på att bada lite på hotellets takterass. Såå himla skönt, synd bara att baren inte var öppen.

Jag och Tina badar på takterassen Foto: Tina Haldorsson

Resturang Norda

På kvällen åt vi en trerätters middag med vin, såå himla mysigt och framförallt gott. Till förrätt åt vi ”Go Green” gjord på olika morötter, Cod & Scallops – torskrygg, krossade gröna ärtor med pilgrimsmusslor och till efterrättPuff Pastry & Yuzu – äpplesorbet. Givetvis gjorde de om rätterna så det passade alla med olika kostkrav, så det jag åt var glutenfritt.

Vi alla som var med på eventet fick med oss 3 välfyllda goodiebags med massa intressanta produkter att testa och smaka. Titta in hos mig på Instagram så får du se lite utav de produkter som vi fick med oss att testa. Är jag nöjd med produkten kommer ni givetvis få ta del utav det också.

Följ mig gärna på Instagram: Pelantz eller via facebook där jag heter Pernilla Lantz, lågkolhydratkost och rörelse

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.