Trädgårdsarbete och besök av mamma

Det har varit en toppen helg, har hunnit med trädgårdsarbete och även fått besök av min mamma i helgen.

Hoppas din helg varit lika bra som min. Jag har verkligen hunnit med mycket. I fredags kickade jag och Anders igång helgen tillsammans genom att dra till gymmet efter jobbet. Körde ett grymt gött överkropps pass och avslutade med en himla massa magövningar.

I lördags drog Anders iväg tidigt eftersom han skulle cykla tillsammans med ett gäng kompisar som ska samla in pengar till Cancerfonden, genom Jörgens Livslopp. Vi har tidigare cyklat tillsammans med de, fast då i från Sälen till Mora – läs gärna mitt inlägg.

Jag, mamma och Vincent drog till Frölunda Torg och shoppade lite kläder till Vincent. Upptäckte nämligen när jag rensade lite i hans garderob att hans träningskläder var i storlek 164. Hmm han har vuxen S nu…. lite tajt och lite för kort…. hahah han växer som ogräs 🙂

Och i söndags gick jag ut i trädgården redan kl 09 och röjde. Hann med hur mycket som helst innan jag gick in för lite lunch vid kl 12 och vid kl 17 hade jag gjort allt jag hade på min lista. Så himla skönt. Våra utemöbler är inne i förrådet. Stuprännorna är rensade. Buskar, blommor är klippta och alla sommarblommor borta. Klippt ner min lavendel.

Riktigt skönt att vi hann med allt igår. Mamma/mormor passade på att göra läxförhör på Vincent eftersom han har flera prov nästa vecka. Tur att man ibland får hjälp.

Idag är det ny vecka och även som förra veckan har jag fullt upp på jobbet. På tisdag sticker jag till Jönköping för att träffa mitt team, ska bli så kul. Vi har inte träffats på flera månader pga covid-19 men nu äntligen ska vi träffas. Så det blir en övernattning i Jönköping innan jag åker hem mot Göteborg igen på onsdag eftermiddag.

Hoppas din helg varit lika bra som min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.