Tillbaka i Göteborg igen!

Då är vi tillbaka i Göteborg igen efter en vecka i Falun. Borta bra men hemma bäst eller hur?

Det är alltid lika skönt att komma iväg på ett äventyr även om det är i ens gamla stad. Anders jobbade som sagt vad i Gävle under vår vecka i Falun och även jag, fast framför min dator i stugan. Som tur är var det väldigt lugnt hos mig, med mail osv. Jag jobbade lite på förmiddagen, så hittade jag och Vincent på saker efter att han hade vaknat.

Vi passade på att hälsa på så många som möjligt. Vi träffade Anders mamma, Gunnel som fick äran att bjuda oss på middagen. Vi åt lunch med min mamma vid Falu Gruva, där jag även fick i mig ägg. Kan säga att det blev kaos i min kropp. Fy sjutton, är huvudet dumt får kroppen lida, som det heter så fint. Led gjorde jag kan jag säga. Vi träffade Matilda och hennes familj, poddade och bara hängde tillsammans.

Vi grillade en kväll hemma hos Anders bror som bor i Borlänge, vi träffade min faster och hennes man tillsammans med min mamma för en fika. Jag hann med en tjejdate där jag träffade gamla tjejkompisar på en resturang, där jag åt råbiff – mums!

På lördagen svängde jag och Vincent förbi min mormor, dvs Vincent gammelmormor Sonja. Så kul att få träffa henne, hon är ändå 92 år så det gäller att passa på. Vi hade även en dag tillsammans med Anders systrar Carina och Monika, Anders pappa Jan med respektive. Vi badade, spelade kubb och åt middag tillsammans innan vi styrde vår kosa mot Göteborg igen.

Vi hann verkligen med mycket denna vecka i Falun. Jag hann även med att köra min favoriter i Källviksbacken, Sulan, Baksidan och Hallon/Blåbär. Det är framför allt Sulan som jag tycker är väldigt roligt och utmanande. Den har liksom allt när det gäller stigcykling MTB. Hade riggat kameran nu sist när vi cyklade men tyvärr hände det något med kameran som gjorde att det inte blev någon bra film. Totalt överexponerat….. jaja som tur är kommer jag tillbaka i augusti igen. Så jag får helt enkelt film då istället.

Här är lite bilder från vår vecka i Falun.

Lugnet, i Falun precis vid hoppbackarna!
Jag, vid vindskyddet på den blåa leden på Lugnet, Falun.
Jag och Anders sitter på bryggan och tittar på när Vincent prövar Matildas SUP.
Vincent testar SUP i solnedgången på Varpan.
Så himla gott, jag passade på att äta Råbiff när jag träffade tjejerna en kväll!
Ruptjärn, hela familjen Lantz träffas för att hänga en dag tillsammans!
Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.