Ketopodden, Matilda & bad i Stångtjärn!

Igår startade jag dagen med att cykla ut till Matilda i Uggelviken, där vi spelade in ett avsnitt av Ketopodden. Väl hemma igen i stugan blev det lite jobb och sedan drog jag och Vincent iväg till Stångtjärn för att bada.

Jag och Matilda har planerat in en intervju med en spännande profil och eftersom jag befann mig i Falun, passade det perfekt att vi träffades och spelade in det tillsammans. Så jag startade min dag med att jobba en sväng och sedan sätta mig på min cykel och cykla de 3-4 km till Matilda i Uggelviken. Det var otroligt skönt att cykla ut till henne, man vaknade i hela kroppen.

Väl framme hos Matilda bjöd hon mig på en fettkaffe innan intervjuer. Jag spanade in hennes höns som gick fritt på tomten. Så himla mysigt, de gick runt och tittade, pickade och bara njöt av livet!

Väl tillbaka i stugan blev det att jobba igen, besvara på några mail och äta lite lunch. Vincent hade undertiden jag varit borta tränat på utegymmet som finns här på Lugnet. Han hade även sprungit upp för hoppbackarna. Så idag tisdag har han väl lite ont i vaderna tänker jag. Det är en grym uppförsbacke dit.

På eftermiddagen ville Vincent bada, så vi cyklade bort till Stångtjärn där min gamla vän Anki var med sina barn. Det tog inte mer än 25 minuter att cykla dit, fast det är 7 km. Måste säga att det är otroligt skönt att cykla överallt, man får se väldigt mycket. Det var lite kallt i vattnet tyckte jag men ändå skönt att svalka sig efter cykelturen.

Det var så himla trevligt att träffa Anki igen och snacka ikapp sig. Hon har tidigare bott i San Francisco, USA men nu under våren har hon flyttat hem till Falun med sin familj. Så på onsdag ska vi träffas igen tillsammans med Anna, för en tjejlaget. Snacka ikapp oss om allt och bara hänga som på gamla goda tiden.

Anki och Anna gick nämligen en klass under mig när jag gick på högstadiet på Västra Skolan i Falun. Så vi har hängt en heldag i hopp när vi var tonåringar. Massa härliga och roliga minnen från förr 🙂

Idag blir det att jobba här i stugan tills det är dags för lunch. Jag och Vincent ska träffa min mamma på lunch idag. Vi tänkte cykla upp till Falu Gruva för att äta vår lunch där. De har ett Café precis vid kanten vid Falu Gruva. Där har min mormor bott en gång i tiden, då min morfar jobbade för Falu Gruva. Jag vet även att de har LCHF fikabröd där vilket jag är tacksam över 😉

Kommer att bli en mysig dag helt enkelt, ha en fin dag även du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.