Strålande sol på Soltorget i Branäs

Äntligen är vi på i Branäs, där vi har hyrt en lägenhet vid soltorget. Otroligt fräsch lägenhet! Jag och Ellinor bor på 4:e våningen med eftermiddagssol. Helt underbart!

Så himla lyxigt att få åka iväg på en minisemester tillsammans med en tjejerkompis. Ellinor har hyrt lägenheten i en vecka men jag är bara med från torsdag till söndag. Lägenheten är på tre rum och sex bäddar, kök och badrum. Balkong med eftermiddagssol. Ja, ni förstår, helt underbart!

Vi kom upp vid lunch igår och checkade in smidigt genom garaget, där bilen står parkerad. Tyvärr var inte vårt rum riktigt städat. Köksbordet var inte torkat, grus och smulor på golvet men som tur var så löste Branäs det smidigt genom att skicka en som städade lägenheten medan vi drog till backen.

Under eftermiddagen tror jag nog att vi hade alla olika väder. Det började med strålande solsken, som över gick till snö, snöblandat regn och tillslut kom kylan. Det är otroligt barnvänliga slalombackar här, vilket märks genom att det är många barnfamiljer här.

Till kvällen fixade Ellinor vår middag, Ellinor är utbildad kock och har jobbat många år i restaurangbranschen. Hon bjöd mig på Pestopasta (bönpasta) med Parmaskinka och tomat/rödlök sallad. Såå himla gott!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.