Jag drar till Branäs på skidsemester!

Idag drar jag till Branäs på skidsemester tillsammans med en tjejkompis. Ska bli så himla skönt. Vädret ser ut att bli toppen!

För ett tag sedan frågade min tjejkompis Ellinor ifall jag inte skulle hänga med till Branäs en weekend, för lite skidsemester. Ja, varför inte! Skönt att komma hemifrån trots Corona. Ellinor älskar att laga mat, så jag ser verkligen framemot att dokumentera när hon lagar mat och jag får äta det. Kosten kommer nog att vara mer liberal LCHF än Keto som jag äter.

Vi kommer att åka slalom mesta dels men jag tänkte även försöka hinna med att åka lite längdskidor. Har tagit med även Anders längdskidor så får vi se ifall Ellinor vågar hänga med mig på en tur. Kameran är laddad, likaså datorn så det blir att dokumentera vår helg.

Tittade på vädret idag och det ser ut att bli fint i Branäs. Solsken och lagom kallt. Perfekt helg för att stå på ett par skidor. Sist jag var i Branäs var 2016, då jag, Anders och Vincent var där precis som nu en weekend. Det jag minns var att backarna var väldigt barnvänliga, lite flacka men ändå helt okej.

Häng med mig via Instagram, där uppdaterar jag dagligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.