Sportlov, Falun och matlådor

Nu är Vincent sportlov över och vi har lämnat Falun för denna gång. Vi körde hem i lördags via Fagersta, där Anders pappa bor, för att säga hej. Igår var det förberedelser inför ny arbets- och skolvecka, matlådor som ska fixas och tvätt som behövs tvättas.

Vår vecka i Falun var helt underbar. Vi hann med precis allt vi hade tänkt, slalom i Romme Alpin, långfärdsskridskor på Runn och längdskidor i Stångtjärn. Pricken över i:et var att vi fick hänga med Matilda och hennes familj. Så himla härligt och mysigt.

Jag och Matilda poddar ihop men vi känner inte varandra till 100% än. Men nu efter denna vecka har vi verkligen fått lära känna varandra. Vi har druckit kaffe på eftermiddagarna, ätit middag tillsammans och spelat Uno. Så himla mysig och vi har verkligen snackat om allt mellan himmel och jord. Jag känner att vi verkligen fått lära känna varandra på ett helt annat plan än vad vi har gjort genom podden.

Jag och Anders passade även på att vara med på Matilda söndagsträning i Ur och skurträning i Uggelviken. Kan säga att det var precis vad vi behövde eftersom vi dagen innan kört upp till Falun. Minst 6 timmar i en bil, stillasittande….

Träffade min kiropraktor Martin nu när jag var i Falun. Han flyttade nämligen för snart två år sedan till Rättvik. Så då gäller det att passa på när man ändå är så pass nära. Har haft en stelhet i min höft och tå som han fixade i ett nafs. Finns ingen annan som gör så som han gör. Fick två nålar vid min tå och så jobbade vi upp min höft igen. Känner mig som en ny människa när jag lämnade hans studio. Gött!

Nu till veckan är det fullt upp på jobbet med massa möten. Kan gissa att jag har en full mailbox nu när jag drar igång datorn vid kl 08. Bara att jobba på, så att man blir klar eller hur!?!

Tur att jag hann förbereda veckans middagar igår. Även Vincent hjälpte till genom att lära sig göra köttbullar. Så nu har vi ett gäng matlådor till oss alla med mat. Köttbullar, grillade kycklingfiléer, Biff Stroganoff och köttfärssås. Perfekt – Matlådor delux!

Ska även träffa min PT, Emelie i eftermiddag. Ska bli så himla roligt att träffa henne igen. Ska bli spännande att se ifall hon ser någon skillnad på min höft 🙂

Annars är det en fullbokad vecka med träning. Idag måndag är det PT pass, tisdag och torsdag träningscykel hemma i garaget. Onsdag ska Anders hålla ett pass för mig, Ki och Ullie på gymmet. Eftersom det ser ut att bli fint väder på lördag så tänker vi vandra någonstans.

Hur ser din vecka ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.