Shirataki Nudlar med Keto-Biffar

Som ni kanske har förstått så älskar jag när allt är enkelt. Precis så är det med Keto-Biffar, perfekt att göra en stor sats. Frysa in och bara tina upp när man inte orkar göra något annat.

Precis så var det igår. Först hade jag haft PT-pass med Emelie, som verkligen kört skiten ur mig och mina ben. Men gött är det! Hem för att sedan köra ner Vincent till sin orkester spelning. Mitt i allt det här ska man även äta bra mat. Tur att man då har några biffar i frysen som man snabbt tinar upp medan Vincent spelar.

Väl hemma tog fram en påse Shirataki nudlar, strimlade lite paprika och smörstekte allt. Hällde ner lite grädde, kalvfond och värmde på biffarna i allt detta. Klart!

Lätt, enkelt och gott!

Ketobiffar

Förberedelser 20 minuter
Tillagningstid 25 minuter
Total tid 45 minuter
Portioner 15 st

Ingredienser

  • 2,5 kg Nötfärs eller blandfärs
  • 4 st Äggulor
  • 2 st finriven gullök (inte med i original receptet)
  • Salt och peppar (mycket)

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en stor bunke.

  2. Finriv den gula löken med ett rivjärn och häll i skålen.

  3. Blanda väl och därefter forma till lagom stora biffar.

  4. Stek sedan biffarna i rikligt med smör.

  5. Perfekt att frysa in eller att ha i kylen. Håller sig upp till en vecka i kylskåpet.

3 gram Kolhydrater, finns på ICA att handla

Du kanske även gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.