Sammanfattning över december !

Då är året slut och det är dags att sammanfatta december. Mycket har hänt och själv känner jag att bloggen och jag själv har utvecklats. Superkul!

Under december sjönk statstiken lite mot november men hämtade sig lite mot slutet men det är ca 15% färre besökare men ni har väl annat för er under december månad än att hänga här 😉

Det som har varit mest populärt under december är nog Crock-Pot recepten men det man har sökt mest på under december är Brysselkål, vilket jag förstår sååå himla gott!

  1. Brysselkål med bacon och parmesanost
  2. Köttsoppa med rotfrukter
  3. Nötbog i Crock-Pot
  4. Lax i ugnen med dillsås
  5. Lammkorv med guldris

Under december månad blev det också lugnare med min träning, hann med 14 träningspass. Sen har vi även varit iväg precis på skidsemester med slalom varje dag, så sliten i kroppen är man nog allt. Upptäckte även under december månad att vågen visade en högre siffra än vad jag kan acceptera så viktminskningsresan började även här, men framför allt under 2018 kommer jag att fokusera mer på vad jag äter just för att komma i fas med den vikt jag och min kropp vill väga.

På julafton fick jag nämligen en våg som jag önskade mig utav min mamma, en våg så att jag kan synka den med min pulsklocka och dess app. Upptäckte till min förvåning att den tidigare vågen var nog en glädjevåg….. vägde ännu mer!!!

Så 2018 kommer att vara ett år med fokus på viktminskning för min del, något som ni säkert kommer att märka. Min tanke är att fortsätta äta som jag gör men att dra ner på mjölkprodukterna och minska på rotfrukterna så får vi se vart vi hamnar. Annars får jag tänka om igen eller hur?!?

Något som var lite överraskande och roligt under december var att jag vann en tävling via Folkuniversitet så under 2018 ska jag få gå en utbildning/kurs hos dom. Kul va! ska bara bestämma mig vad jag vill gå för utbildning/kurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.