Borta bra men hemma bäst, fokus 2018

Nu är vi hemma igen, borta bra men hemma bäst!

Det har varit otroligt skönt att vara borta över jul och det nya året. Först firade vi julafton i Falun med våran släkt och sedan drog vi vidare till Järvsö med farmor över nyåret. Så himla skönt att få lite snö. Kan säga att Vincent ville inte åka hem igår, han tyckte vi kunde flytta till Järvsö. Haha

Klart att han vill det, han älskar snö och han älskar att åka slalom. Tur att vi ska åka till Tandådalen med några vänner under vecka 9. Själv ska jag veckan innan upp till Mora och jobba lite i vår monter på Vasaloppsmässan och även köra Tjejvasan på lördagen.

Fick totalt 10 km i benen på längdskidor nu under vår semester vecka i Järvsö, hade hoppats på lite fler km men tyvärr hade vi glömt vallan och de som vallade skidor låg i Harsa, ca 5-6 km bort och vi prioriterade slalom på förmiddagen eftersom det då var lugnast i backarna. Så vi åkte med lite bakhalt istället.

Men vi hade det underbart i Järvsö, synd bara att det kom så pass mycket snö på nätterna, de hann inte pista backarna. En morgon, lördagen, var det manchestermorgon och då var det pistat och den bästa dagen vädermässigt. Helt underbar åkning!

Fokus 2018

Nu när det nya året är igång är det hög tid att fundera ut vad jag ska ha för personliga mål för 2018. Givetvis är Tjejvasa med på listan och att jag förbättrar min tid. Hoppas helt enkelt på lika bra väder och förhållande som det var de andra gångerna jag har kört. Utöver Tjejvasan har jag inget annat bokat förutom OCR loppen med mitt gym. Ska fundera ut vilka lopp jag vill köra, eller ska jag våga mig på att testa swim-run? Triathlon? eller ska jag köra på en tjejklassiker?

En sak vet jag iallafall att jag ska göra och det är att gå ner mina trivselkilon som kröp på mig under hösten. Så i julklapp fick jag en ny våg som jag kan synkronisera med min polarklocka. Yay – tydlighet helt enkelt och väldigt transparent för mig. Mitt mål är satt på 70 kg, nåbart anser jag 😛

Behöver du hjälp och inspiration för att kicka igång det nya året? Ta del utav min rabattkod för Paleo30dagar

Läs mitt förra inlägg om 4 tips på hur du kan nå dina nyårslöften och anta utmaningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.