Rester när det är som bäst!

Ibland är det så himla skönt att man har sparat lite rester från veckan. Precis så var det nu i helgen, vi hade lite lax över från i onsdags och lite dillsås. Perfekt, det blev en “pastasås” med lax och dill 🙂

Som tur var fanns det en zucchini i kylskåpet så det var bara att ta fram grönsakssvarven och göra zoodles. Så roligt att göra, snabbt och gott att äta 🙂 bästa köksredskapet förutom crock-poten.

Det enda jag behövde göra var att värma på såsen och blanda ner laxen i mindre bitar, så himla gott!

Stekt lax med romsås/dillsås hittar du här.

Är du nyfiken hur man gör zoodles så hittar du mitt inlägg om grönsakssvarv Westmark här.

Zoodles

 

Under helgen har vi hunnit med en hel del med renoveringen i Vincent rum, blivit klara med golvet, slipat väggarna och första målningen är klar. Så har vi tur och hinner med i veckan så blir vi nog klara med hans rum till helgen. ÄNTLIGEN! När vi är klara kommer ni givetvis få se bilder 🙂 framför allt hans fototapet som han själv har valt.

Ha en bra dag, kram kram

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.