Pyttipanna Ketostyle

Pyttipanna Ketostyle

Pyttipanna är perfekt att göra när man har trötta och mjuka grönsaker i kylskåpet, Pyttipanna Ketostyle så att säga. Vi äter det rätt ofta eftersom det är ett perfekt sätt att bli av med grönsaker, glöm inte att köpa kryddkorvar med hög kötthalt.

Som jag precis har sagt så är det verkligen perfekt att rensa kylskåpet med trötta, mjuka och annat du har över från någon tidigare middag. En köttbit från helgen, en biff som ingen orkade äta upp osv. Du kanske har champinjoner som verkligen har blivit bruna. Bara att grovhacka allt och lägga upp på en ugnsplåt och blandar tillsammans med olivolja, halloumi, timjan och lite sesamfrön.

Vill du inte ha halloumi så ta något annat roligt som du gillar. Jag brukar verkligen rensa kylskåpet med det som finns. Så här gjorde jag vår pyttipanna Ketostyle!

Pyttipanna Ketostyle

Pyttipanna Ketostyle

Förberedelser 12 minuter
Tillagningstid 21 minuter
Måltid Middag
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 2 st Paprika
  • 1 st Broccoli
  • 1/2 Spetskål
  • 1 st Lök
  • Champinjoner
  • 1 Halloumi
  • 1 paket Lammkorv
  • 1 paket Chorizo
  • olivolja
  • Timjan, salt, peppar och Sesamfrön.

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Grovhacka allt och lägg allt på en ugnsplåt
  • Blanda runt med olivolja
  • Strössla sedan över med kryddorna
  • In i ugnen i ca 20-25 minuter
  • Servera en ajvarsås, dvs du blandar majjo och ajvar med önskad mängd.
Pyttipanna Ketostyle
Grovhacka allt och lägg på en ugnsplåt.
Pyttipanna Ketostyle
In i ugnen i ca 20-25 min på 200 grader
Pyttipanna Ketostyle
Smaklig måltid, idag serverade jag en vitlökssås med majjo, turkisk yoghurt, vitlök och salt.
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betyg




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.