Revolutions Race

Vandring Sandsjöbacka leden

I samarbete med Revolution Race
Nu i helgen gjorde vi en längre vandring på Sandsjöbacka leden. Tänk att det ska vara så himla skönt att vandra i naturen, lyssna till fågelkvittret. Jag tycker verkligen om att röra mig i naturen antigen till fot eller på en MTB. Livskvalitet eller var säger du?

Det var i lördags förmiddag som jag och Anders packade vår ryggsäck med en fettkaffe, några ketobollar, ostbitar, salami och sittunderlag. Det var nämligen dags för att göra en längre vandring på Sandsjöbacka leden. Vi hade med oss våra vänner Ki och Ullie, så vi möttes upp på naturparkeringen strax efter Långås.

Det blev en härlig tur i perfekt väder, inte för kallt eller varmt. Jag hade tidigare köpt en ny uppsättning kläder från Revolution Race, ett par vandrar byxor och en mellantröja som göra att man håller sig varm utan att bli kall när man stannar. Det är skönt att ha ett par riktiga vandrar byxor eftersom man blir rätt varm och framför allt smutsig på benen när man går i skogen. Jag valde Nordwand Pro Pants, röda.

Nordwand Pro Pant har en grym passform måste jag få säga. De har stretch över knän, rumpan, höfter och knäveck som gör att de blir väldigt mjuka och följsamma. Det finns även ventilationsdragkedjor på benets utsida, som kommer bli perfekt till sommaren när det blir varmare och man behöver ventilera.

Den tröja jag valde heter Trekker Fleece och sitter rätt tajt. Det är ett perfekt mellanlager, den är lätt och smidig. Den kommer bli toppen både vid slalom eller MTB cykling på vintern. Den värmde verkligen bra i helgen så jag var till och med tvungen att ta av mig den eftersom jag blev så varm.

Vår vandring på Sandsjöbacka leden blev totalt 12,5 km och vi vandrade i ungefär 3,5 timme. Vi tog en fika halvväg ungefär. Jag hade med mig en termos fettkaffe, några ostbilar, salami och ketobollar . Satt perfekt!

Så nu är det dags att planera in nästa äventyr genom skogen över stock och sten. Nästa gång blir det nog nere i Varberg eller utåt Orust/Tjörn.

Har du några bra tips till oss, som vi inte får missa?

Här kommer lite bilder från vårt äventyr!

Revolutions Race
En mellanlager tröja och vandringsbyxor från Revolutions Race
Vandring Sandsjöbacka leden
Naturen är rätt magisk, kolla in de gröna bollarna som man gärna vill hoppa på 😉
Vandring Sandsjöbacka leden
Vandring
Livskvalité verkligen, så otroligt skönt att vara i skogen!
Vandring Sandsjöbacka leden
Vilken väg ska vi ta?
Revolutions Race
Perfekt kläder för vandring!
Revolutions Race
Så här ser jag ut bakifrån 😉
Pernilla Lantz signatur

2 kommentarer

  • Leonie

    Ser fint ut! Nu blev jag sugen på att testa Sandsjöbackas vandringsleder!
    Om du åker till Varberg är Åkulla bokskogar absolut bästa tipset! Bo på Ästad vingård eller Åkulla outdoor resort och vandra i flera dagar! Men vänta tills bokskogen har slagit ut, då är det som bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.