Problem med min höft igen

Igår var jag hos min PT Emelie igen, körde ett helkroppspass men när vi skulle göra upptäckte vi att jag har problem med min höft igen. Sjukt stel!

Det var precis i slutet på vårt pass som jag skulle göra Bulgarian split squats som hon såg att jag inte kunde hålla höften rak. Jag själv kunden inte styra höften rak så Emelie fick hjälpa mig att hålla den rak. Galet stel i höften och det stramade väldigt mycket, så här finns det saker att göra helt enkelt.

Om jag ska erkänna för mig själv och för er så har jag nog slarvat med mina stretch övningar. Så det är bara att bita i det sura äpplet och göra de igen, dagligen tills det släpper. Så nu har jag lovat mig själv att göra mina övningar varje morgon innan jag går in i duschen samt efter mina träningspass.

Att man aldrig lär sig, trots att man är snart 45 år…. men nu är det dags att ta tag i mina problem med mina höfter helt enkelt. Det är tur att Emelie finns och hjälper mig helt enkelt. En grymt bra PT helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.