Perfekt avslutning på helgen

Igår fick jag en perfekt avslutning på helgen, en MTB tur helt själv i skogen. Regnet strilade ner men det gjorde ingenting, allt var helt magiskt.

Igår blev det en MTB tur med min nya Merida, en One Twenty RC XT Edition. Färgen är helt magisk, Glossy Red. Det var helt klart snyggare i verkligheten än på bild.

Jag och Anders var och hämtade den i lördags och givetvis plockade vi ihop den direkt. Jag gjorde en lite unboxing film, om du vill kan du se den här nedanför.

Och igår blev det första MTB turen med nya cykeln. Tyvärr så regnade det som bara den, så det fick bli en lugn MTB tur genom Rigortorpets skogar.

Det jag märkte var att den är väldigt tramp effektiv och om jag ska jämföra med min förra så kändes den lättare att trampa uppför med. Ska testa den lite mer och ge er ett bättre omdöme så fort det är lite torrare ute 🙂

Annars har det varit en underbar helg. I fredags köra jag och Anders 8 minuters intervaller hemma i garaget efter arbetet. I lördags hade vi middagsbjudning med familjen Eriksson/Yhr. Vi bjöd på hjortstek som vi gjorde på lågtemperatur i ugnen. Till det serverade vi smörstekta kantareller, sallad och jordärtskockspure. Supergott! och till efterrätt gjorde jag en chokladmousse, ett recept från Diet Doctor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.