Nu drar jag till Formex, Stockholm

Idag tar jag tåget upp till Stockholm för att stå på mässa, Formex fram till fredag.

Formex är nordens största mässa när det gäller inredning och formgivning. Det är en superrolig mässa tycker jag, framför allt så får man se vad som komma skall i handeln till våren.

Jag kommer att stå i vår monter, men ska försöka att hinna runt till det som jag brukar tycka är intressant. Jag har några favoriter som jag alltid går förbi.

Förhoppningsvis kommer jag att orka med att träna på kvällarna på hotellet. Man är i och för sig rätt trött på kvällarna men det kan vara skönt att rensa skallen lite innan man sätter sig och äter middag.

Mässan börjar på tisdag och håller på till på fredag eftermiddag, det kommer att bli långa dagar eftersom deras öppentider är mellan kl 09:30 – 18:30, men stänger kl 17.00 på fredag.

På fredag tar jag sedan tåget upp till Falun för att fira att min mormor fyller 90 år. Så det blir kalas för henne på lördagen med alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Ska bli så himla roligt att träffa alla igen.

Du vet väl att jag även finns på Facebook under Pernilla Lantz, lågkolhydratkost och rörelse och även på Instagram under Pelantz. Följ mig gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.