Påskledighet, MTB och Trädgårdsstädning!

Här hemma har jag påsk pyntat och ser fram emot lite påskledighet. Det ser ut att bli bra väder nu under helgerna så planen är att göra lite trädgårdsstädning och MTB turer. Umgås med vänner, äta gott och njuta av våren helt enkelt!

Hur ser din plan ut över påskhelgerna?

Min plan är som sagt vad att börja röja i trädgården, klippa ner gamla trötta växter och kratta gräsmattan. Imorgon på skärtorsdagen kommer nämligen en pall med jord som jag har beställt via Bygghemma. Sjukt smidigt att få hem jord på detta sättet, gjorde så förra året istället för att åka 100 vänder till blomsterhandeln.

Så utöver klippa och kratta, tänkte jag fylla på mina odlingslådor med mera jord. Kanske börja planera lite vad jag ska så till sommaren. Såg i veckan när jag började röja lite att vitlöken har börjat titta upp, men den ska jag inte röra förrän till hösten. Tror nog jag kommer bli självförsörjande på just vitlök 🙂

Köpte även ett växthus på rea i höstas som jag ska montera upp, jag kommer ha den mot väggen vid vårt garage. Det är ett litet växthus, så några krukor med tomater, gurkor osv ska jag försöka odla där.

Vi ska även hinna med en MTB tur på lördag, innan man äta all mat. Planen är att vi ska köra en längre tur kring Änggårdsbergen tillsammans med våra vänner, Ulricha och Ki. Vi får se ifall min kamera får följa med, så att vi kan dokumentera allt 🙂 Behöver fylla på med film på min YouTube Kanal 🙂

Passar på att önska dig en underbar påsk!

Glöm inte att följa mig via Instagram, där jag uppdaterar dagligen med bilder både via mitt flöde och Stories.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.