Ha en fin skärtorsdag!

Ha en fin skärtorsdag alla härliga läsare och följare! Det ser ut att bli en fin dag vädermässigt. Om inte annat håller jag tummarna för det.

Idag kommer det två leveranser till mig, en pall med planteringsjord och ny belysning till huset. Jag köpte Pollare som jag ska ha kring vårt hur, på den grusgång som går runt huset. Kommer nog bli jättebra, hoppas jag 😉 Så min påskhelg är räddad, trädgårdsarbete!

Jag älskar att vara i trädgården, så det ska bli skönt. Få lite sol i ansiktet och frisk luft. Inte behöva tänka på något utan bara vara här och nu i trädgården. Livskvalité om du frågar mig. Nästan lite terapi för mig 😉

Jag har ingen direkt plan för middagar denna påskhelg, så som jag brukar. Har köpt hem lite lax, prinskorv och blandfärs. Tänkte göra egna köttbullar. Givetvis små burkar med sill, min man Anders vill gärna ha lite sill. På påskafton har vi våra vänner över på påskmiddag. Hade tänkt göra dubbelmarinerad fläskfilé med rotfrukter. Har inte gjort det tidigare men blir säkert jättegott.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.