På plats i Falun!

Igår, söndag körde vi upp till Falun. Anders ska nämligen jobba i Gävle denna vecka, så jag och Vincent hängde med även om jag inte har semester. Jag kan jobba vart som, bara jag har tillgång till Wi-Fi så löser jag allt via datorn eller mobilen.

Då är vi på plats i Falun. Det gick rätt fort att köra upp igår, söndag. Det var rätt lugnt i trafiken, eftersom vi åkte rätt tidigt och så fastade både jag och Anders. Så det blev ett kort tankstopp och för att köpa en grillkorv till Vincent. Han ville inte ha något annat… ja ja!

Väl på plats i Falun, checkade vi inte direkt i den stuga vi hyrt genom Lugnets Camping. Det är en stuga för 6 personer, fast jag tycker nog att man max kan vara 4 personer i den eftersom de är så pass små. Det är Anders jobb som betalar eftersom Anders ska jobba i Gävle denna vecka. Vi, jag och Vincent följde med så han slipper vara ensam på ett hotellrum. Blir lite trevligare att vara tillsammans även om det tar Anders ca 60 minuter att köra till jobbet.

Om inte annat passar vi på att hälsa på min mamma, Anders mamma med mera när vi ändå är här. Jag kan som sagt vad jobba vart som, bara jag har Wi-Fi. Jag har inga kundmöten eller så denna vecka. Vincent kan passa på att cykla MTB här på Lugnet. På kvällarna kan hela familjen passa på att cykla. Jag vill till min favorit led vid Källviksbacken. Den heter Sulan och är grymt rolig att cykla. Den har liksom allt och perfekt för mig att öva upp på att både på tekniken och att hoppa utav över drop.

Igår när vi upp till Falun och hade checkat in i stugan, drog vi ut på en MTB tur. Vi alla kände att vi behövde röra på oss efter 6 timmar i bilen. Det var riktigt skönt att komma ut på en MTB tur, fast att det var väldigt varmt och svettigt. Vi körde Blåa leden, vilket är en lättsam led med inte allt för många hinder. Perfekt att mjuka upp kroppen med. Vi avslutade med att köra ner genom Gruvfrun från hoppbackarna på Lugnet. Den var lite mer teknisk, så den blir det att köra mer för att lära sig.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.