Måndag och ny arbetsvecka!

Godmorgon, måndag och en ny arbetsvecka börjar för mig. Jag jobbar fyra veckor till innan jag går på semester, jag har nämligen sen semester i år.

Hoppas din helg varit lika bra som min! Jag har tagit det lugnt, badat, solat och hunnit fixa i trädgården. Men vilket väder vi hade igår, söndag. Kvavt som bara den och varmt. Galet varmt! Även om åskan drog in och ett regnväder, så blev inte luften så rensad som jag hoppades på.

4 veckor till jobbar jag innan min semester börjar. Jag hoppas att det blir lugnt på jobbet men jag känner verkligen att jag vill ha semester nu. Hahha men men jag får hålla ut en stund till.

Under förra veckan var Anders nere i Frankrike med sin vän Klas, Björn och Nils. De körde en MTB Enduro tävling där nere. Det gick bra i början för Anders och Klas som körde i samma team men dag två, körde Anders på en sten som gjorde att hans fälg på cykeln gick sönder. Efter lite fix och trix så tejpade de ihop fälgen så att de kunde starta dag 3 på tävligen men den höll bara 200 meter innan det gick upp igen. Så Anders gick in i mål kan man säga. Han har nog aldrig varit så långsam på någon tävling tidigare 😉

Vad har annars hänt här hemma hos mig sedan sist?

Jag har fått min första spruta av vaccinet och kommer att ta andra sprutan efter min semester, när vi har kommit hem igen. Själva sprutan gjorde inte ont men på kvällen fick jag ont i armen och det höll i sig nästan 2 dagar. Tog sprutan en onsdag och det onda var borta på fredagen, så nu håller jag tummarna för att andra sprutan blir lika smärtfri som första.

Har du tagit sprutan än?

Annars är det lugnt här hemma hos mig, det händer inte så mycket just nu. Jag tränar på som vanligt, har påbörjat ett projekt att bygga mer rygg. Jag vill få en starkare rygg och en snyggare hållning. Tog den första bilden här hemma i badrummet för att se hur min rygg ser ut idag. Så det ska bli spännande att se vad som kan hända under 6 månader. Min plan är att träna på som vanligt 2 dagar i veckan men att lägga till ytterligare ett pass på gymmet och då fokusera mer på ryggen. Vet inte om det är en bra plan men jag känner ingen stress, det tar tid att forma kroppen.

Så här ser utgångsläget ut!

Som du kanske har märkt uppdaterar jag inte bloggen lika frekvent nu som tidigare. En anledning är att det inte händer så mycket i mitt liv just nu, plus att det är sommar. Besöksantalet sjunker och jag hänger mer i trädgården istället framför datorn. Min kost håller jag i även under sommaren, kanske blir jag mer liberal. Dricker mer alkohol så som bubbel eller ett glas rosé. Mitt blodsocker går upp lite under sommarmånaderna, men det är inget jag stressar upp mig för. Det är som det är, man måste få leva också.

Vill du så kan du följa mig via Instagram, Pelantz heter jag där, där uppdaterar jag dagligen med bilder och stories.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.