Ost/Bacon chips

Alltså hur gott som helst, ost/bacon chips! Perfekt till frukost eller göra som en wrap.

Jag har sett dessa ost/bacon chips i mitt flöde både via Instagram och Facebook. Nu var det äntligen dags för mig att prova dessa godingar. Jag gjorde de i ugnen på 200 grader och valde att ha baconet i botten och osten ovanpå. Har sett alla möjliga varianter, tror att om man har osten i botten blir det enklare att göra den som en wrap.

Nästa gång jag ska iväg med min MTB på en skogstur ska jag nog ta med mig just en ost/bacon wrap, med lite philadelphia ost, sallad och annat gott mm.

Perfekt eller vad säger du?

Ost & Bacon chips

Pernilla Lantz
Eller gör den till en wrap och då med osten i botten.
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 10 minuter
Total tid 20 minuter
Måltid Frukost, Lunch, Middag
Kök Sverige
Portioner 2
Kalorier 1 kcal

Equipment

  • Plåt eller ugnssäker form

Ingredienser
  

  • 1 paket Bacon
  • 1 paket Färdig skivad ost Enklare än att du hyvlar från din egna, men du gör som du vill.

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper
  • Lägg ut alla bacon skivor och lägg sedan osten ovanpå.
  • Vill du göra den som en wrap tror jag att det blir enklare ifall du lägger osten i botten och bacon ovanpå.
  • In i ugnen i 10 minuter
  • Du tar ut plåten och låter den svalna lite.
  • Klar att äta som frukost eller lunch, tillsammans med en grönsallad.
  • Ska du göra en wrap behöver den svalna helt och därefter lägger du på det du önskar, mer ost, skinka, sallad, oliver, fetaost och rullar därefter ihop den.
Keyword Snacks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.