Snart åker jag och Matilda till Playitas!

Nu är det inte många dagar kvar tills jag och Matilda lämnar Sverige och drar ner till Playitas på Fuerteventura. Ska bli så himla skönt även om det är en tränings- och utbildningsresa.

Det ska bara bli så himla skönt att komma iväg tillsammans med Matilda. En tränings-och utbildningsresa genom Paleo Institute. Jag läser grundkursen Ät & Lev Paleo, som är en kurs för hälsokunskap inom kost, näring, fasta, träning, sömn, stress. Precis det som jag är intresserad utav och en grundkurs ifall man sedan vill utbilda sig vidare inom kost- och hälsocoach. Något som jag står och överväger… men inte riktigt fattat mitt beslut än.

Om inte annat ska det bli skönt att komma iväg till sol och värme, få hänga med Matilda en hel vecka och träffa andra som har samma intresse som oss. Givetvis ska vi även podda under resan, vi kommer att ha mycket att prata om.

Det är yoga och powerwalk nästan varje morgon och sedan frukost. Vissa dagar har jag föreläsningar på förmiddagen eller eftermiddagen. Jag ska även hinna med att sola och bada, slappa i en solstol och läsa en bok. Hänga på balkongen och bara mysa. ÅÅ vad jag längtar!

På torsdag åker jag upp till Stockholm för att hänga en kväll på hotellet med Matilda och sedan drar vi på fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.