Önskar er alla en glad midsommar

Juni har verkligen sprungit fram och imorgon är det redan midsommar. Just nu sitter jag här hemma och räknar ner timmarna innan jag checkar ut från mitt arbete. Idag ska jag lägga in sillen som vi ska äta imorgon. Det är så mycket godare att lägga in sillen själv än den man köper i butiken.

Precis som till jul, påsk och midsommar gör jag sillen här nedanför, såå himla god.

På midsommar kommer vi att åka ut till havet på dagen för lite sol och bad tillsammans med vänner. På kvällen kommer vi att vara hemma hos oss, grilla och spela spel som kubb och musik quiz. Sonen ska för första gången iväg på fest så jag vet inte riktigt hur det slutar…. Heja livet som tonårsförälder 😉

Skärgårdssill
En otroligt god skärgårdssill som passar perfekt till ditt buffébord!
Till recept
Skärgårdssill
Senapssill
Till recept
Senapssill

Jag passar på att önskar er alla en helt underbar midsommar!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.