Ny kycklingrätt som blivit favorit här hemma

Snart är det första advent, nu ska alla tomtar, ljuslyktor och adventsstakar fram! Fram med ljuset! Köpte även idag när jag handlade ett ljusnät som vi ska ha ute. Så nu blir att greja lite på lördag förutom att klippa sig.  Måste vara fin till jul =)

Dagens middag är en ny favorit hos mig, bara älskar den!

Kyckling i kokos och ajvarsås

Recept från LCHF 2.0
Portioner 4

Ingredienser

  • 4 stora kycklingfileer
  • 200 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 340 g ajvar relish
  • 2 dl kokosmjölk - jag köper märke Gant som finns på Hemköp
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 250 g körsbärstomater
  • 70 g blad spenat

Instruktioner

  1. Putsa kycklingfileerna och skär de i strimlor.
  2. Skiva svampen, finhacka löken och vitlök, fräs det sedan tillsammans med kycklingen i matfett.
  3. Vispa ihop ajvar, kokosmjölk, salt och peppar och häll över i pannan. Låt allt koka ihop under några minuter.
  4. Halvera tomaterna, tillsätt tomater och bladspenat och hetta upp snabbt och rör runt.
  5. Servera genast

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.