Fy vad det regnar ute

Igår var det -10 grader ute och idag är det regn och +6 grader ute. Snacka om Göteborgsväder…..
Ska tydligen fortsätta imorgon. Nu vill jag ha vinter, snö, nu när alla ljus kommer fram. Tänk 1 månad kvar till julafton och jag är inte klar med alla julklappar…. brukar vara klar redan i oktober men i år är jag inte med alls.

I söndags sprang jag ner i kylan till gymmet undertiden som Anders och Vincent klättrade vid Gårda. Det var kallt med friskt, det är ca 2 km ner till gymmet så det går fort men hem tog jag den långa vägen. Det var super tunga ben som sprang runda på 6 km, det var ett tag sedan jag sprang så långt.

Moussaka, recept Tidningen Matkärlek

Men nu är det 6 månader kvar till GöteborgsVarvet 2016 så nu gäller det att trappa upp längden lite. Annars kör jag som vanligt på gymmet.

Idag fick Vincent roa sig själv medan jag drog till gymmet en timme. Ibland är det bra med surfplatta. Anders var i och för sig hemma men håll på i vårt badrum, rev det sista innan vi ska gjuta upp golvet igen.

Så här ser min träningsvecka ut,

Måndag – kör mitt pass på gymmet
Tisdag – kör mitt pass på gymmet
Onsdag – Kundträff – blir ingen träning
Torsdag – vila
Fredag – Springa en tur på ca 5 km efter jobbet.
Lördag – springer ner till gymmet och kör mitt pass
Söndag – springer ner till gymmet och kör mitt pass

Ångkokt Torsk med Blomkålsmos

Dagens och gårdagens middag ser ni här bredvid, recept finns i Tidningen Matkärlek som kom ut i butiken idag. Finns på ICA, Coop osv fanns massa goda recept i det nya numret.

 
 
 
 
 
 
 
 
Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.