Nästa tävling är nu bokad

Precis när Tjejvasan lagt sig så blir nästa tävling bokad. Den 24 april drar jag och ett gäng vänner över till Danmark för att cykla Aalborg Maraton MTB.

Det är faktiskt hela familjen Lantz som ska köra denna tävling. Anders cyklade denna tävling förra året, fast då 100 km. Denna gång ska även jag och Vincent tävla, fast vi har valt 55 km. Det finns även en sträcka som är på 30 km så vi får se ifall jag och Vincent byter till den sträckan istället.

Jag fixar 55 km men är lite mer osäker på Vincent ifall han fixar det. 30 km vet jag att han fixar. Om inte annat så får vi ta det lugnt och inte gå ut för hårt. Det Vincent har svårt för är att fördela sin energi över hela tävlingen och inte köra fullt ös medvetslös de första kilometrarna.

Jag får ha med lite energi till oss så att vi håller hela vägen helt enkelt. Om inte annat ska det bli jättekul att köra en MTB tävling igen. Hoppas att även Vincent tycker om det. Han har ändå valt att köra tävlingen själv. Inget vi har påverkat honom till. Han skulle bara med oss och köra han också…. Japp då får han det!

Så nu har vi bokat färja över till Fredrikshamn och hotellet First Hotell i Aalborg. Så nu är det bara väntan kvar tills vi åker och hålla tummarna för bättre väder än sist!

Här kommer lite bilder från förra året,
Det regnade hela förmiddagen
En taggad Anders innan han gick in i startfållan
Efter 100 km hade det slutat att regna
Lerigt som bara den men nöjd över sitt lopp

2 kommentarer

  • Nisse Hult

    Själv anmälde ja mig till Cykel Vasan Motion 90km (Aug 2020) i går och idag går anmälan till nästa års Vasalopp, nyligen så har det anmälts till Vättern Rundan (Juni) lurar även på Halv Vättern 150km helgen innan Vättern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.