MTB-tur på lunchen!

Det blir så himla mörkt fort nu, så idag hann jag med en MTB-tur på lunchen. I dagsljus, sååå himla skönt och välbehövligt!

Här i Göteborg blir det mörkt redan efter klockan 16:00 nu på kvällarna. Visst man kan ut och cykla med pannlampa i skogen, men jag tycker att det är lite otäckt och vi har rätt mycket vildsvin i skogen ovanför där jag bor. Vet inte ifall jag törs….

Så idag drog jag och två kompisar iväg på en lunch tur. Det blev en tur i lugnt tempo. Det är rätt halt nu bland alla löv som ligger på stigarna. Det positiva är att man inte upptäcker alla hinder på samma sätt nu med alla löv. Man cyklar liksom bara på nu… hahah på gott och ont!

Det blev en tur på 5,5 km och vi var ute i ca 45 minuter. Såå himla skönt. Precis vad jag behövde, får luft och dagsljus. Skönt!

Nu till helgen blir det mer MTB med sonen och hans träningsgrupp. Ska även hinna med styrketräning tillsammans med en tjejkompis. Annars blir det lugnt här hemma pga restriktionerna som gäller i Västra Götalandsregionen.

Ha en underbar helg alla underbara läsare!

Merida One Twenty RC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.