MTB Fagered

MTB tur genom ett vackert Lindome

14 plus grader, solsken, vad passade inte bättre än en MTB tur genom ett vackert Lindome. Hösten är så himla vacker med alla färger som är i skogen. Fåglarna kvittrar, alla vackra blad som går från grön till brandgul. Helt magiskt så det gäller verkligen att passa på innan mörkret och regnet kommer här på västkusten.

I lördags vaknade jag tidigt, jag vaknade redan innan klockan 07:00 men gick inte upp förrän klockan blev 07:00. Tog mig en kopp kaffe, satte mig i fåtöljen och läste Göteborgs Posten i min ensamhet. Underbart!

Redan vid nio-tiden gick jag ut i solskenet och började kratta upp allt barr som lossnat från vår tall. Jag brukar få gör detta ca 3-4 gånger på hösten då barren släpper. Nu till vintern är min plan att ta ner denna stora tall. Den är för hög att ha i ett bostadsområde plus att den släpper galet mycket barr. Tänkte planera ett annat träd eller två på tomten till nästa år. Ska bara bestämma mig vad jag ska ha för träd 😉

Så när klockan slog 15:00 så hade jag städat trädgården, handlat i Kungsbacka och hunnit hem igen. Det gäller verkligen att passa på nu, vackert väder och några timmar över innan det blir mörkt. Det fick bli en lugn MTB tur genom ett vackert Lindome. Precis ovanför oss ligger Fageredskogen och genom den kan man cykla hela vägen till Kållered. Det var helt magisk i skogen med alla härliga färger.

Fageredskogen är väldigt lätt cyklad, inget som är svårt. Det är vandringsstigar men det är väldigt sällan man möter någon där. Möjligtvis någon hundägare som är ute på en promenad. Det är en skön slinga som har ett härligt flyt. MTB turen är på ca 10 km om man cyklar hela vägen bort till Kållered och tillbaka förbi en hundgård.

Anders, min man har köpt en ny MTB, en el MTB från Transition, Reapeter. Han körde sin första E-MTB tävling i Isaberg förra helgen och fick en pallplats. När vi ändå var ute, så passade jag på att prova den. Wow, så himla roligt och enkelt det blev att ta sig över stökiga partier märkte jag. Jag cyklade på ett stökigare parti där jag tidigare brukar köra fast, men nu trampade jag bara till så var jag över allt. Fast det var lite otäckt då allt gick mycket fortare än vad jag är van vid. Hahaha

Ha en fin dag!

MTB Fagered
MTB Fagered
MTB Fagered
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.