Träningshelg

Träningshelg tillsammans med Ketopodden

Wow, vilken träningshelg jag har haft tillsammans med Matilda. Vilken energi, vilka deltagare som verkligen delade med sig utav allt. Det var en helt magisk träningshelg. Jag är så himla glad, tacksam och boostade med energi från träningshelgen och nu ser jag bara framemot nästa! Då hänger väl du med?

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja mer än att säga wow, vilken träningshelg. Jag är så himla tacksam och glad över vår träningshelg. När jag och Matilda satt och läste utvärderingen från deltagarna, blev vi båda alldeles tåröga och lyckliga. Vilka utvärderingar, vilka härliga ord om oss båda. Vi har lyckats kände vi båda. Vi har lyckats förmedla det vi ville förmedla.

Matilda som är utbildad kostrådgivare och PT höll i föreläsningen kring kosten samt våra träningspass. Vi alla fick pröva på SomaMove, Yinyoga, löpteknik, Hiit och Tabata. Jag avslutade hela träningshelgen genom att hålla en föreläsning kring målsättning, hur sätter man upp ett mål och hur tar man sig dit. En uppskattad föreläsning där alla fick möjlighet att sätta upp ett eller två mål utifrån vår träningshelg. De fick förklara hur de tänkte, deras varför och hur de skulle göra för att ta sig i mål. De var jätteduktiga och jag tror att de kommer att lyckas!

Under träningshelgen gjorde jag, Matilda och Jannica all mat till deltagarna. Vi hade förberett det mesta som gick att förbereda. Vi använde talj och ister till den mat vi lagade, Josefin från Fett & Flott här i Göteborg sponsrade oss med detta samt Benbuljong och Leverpastej. Superkul!

Den mat vi bjöd på under träningshelgen var olika pajer gjorda på mandel- och kokosmjöl, Caesar sallad, lågtempererat kött som deltagarna fick grilla själva och kall tomatsoppa. Vi försökte köpa lokalproducerat kött i den mån det gick samt ekologiska grönsaker. Maten blev verkligen supergod och det tyckte även våra deltagare.

Feedback vi fick från några utav deltagarna

Anette

Stort tack alla för en inspirerande, informativ rolig o svettig helg! Extra tack till Matilda och Pernilla som var så engagerad, peppande och tog hand om oss sååå bra. Trodde inte jag skulle orka träna idag (måndagen efter) meeen jag känner mig stark efter en underbar helg.

Linda

En helg FULLPROPPAD med så många lärorika ”pass” och härliga upplevelser.Åker hem med en massa nya kunskaper som jag ska använda mig av på hemmaplan.

Ulrika

Tack, ännu en gång för denna helg! Så härligt coola kvinnor, så mycket livskraft & erfarenhet! Alla dessa super power-kvinnor som jag har fått tillbringa en helg med! Vilken lyx att få hänga med er alla, vi har verkligen lyft, peppat, lyssnat o öppnat oss helhjärtat för varandra; både med livets glädje och sorg, lycka o trauman. Innerligt tacksam.
Maxad goodiebag från våra sponsorer och samarbetspartners

Våra samarbetspartners och sponsorer hjälpte oss att fylla vår goodiebag till max, måste jag få erkänna. Den var verkligen fylld med massa bra produkter och rabattkoder. Stort tack till er alla!

Nobond Beauty där alla deltagare fick två provprodukter samt en rabattkod ”mbhalsa” som ger 15% på en beställning.

Fett & Flott sponsrade med talj, ister, benbuljong och leverpastej till matlagningen och en rabattkod ”ranchen” som ger 5% på talj, nöt fram till den 15 oktober.

Joe Nimble sponsrade alla deltagare med tåstrumpor från Injinji samt en rabattkod ”ketopodden” som ger 10% vid beställning i butik eller online. De finns både i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Get Acetrack, Anders Murman höll en föreläsning för oss om deras Acetrack, en utandningsmätare för ketoner som både jag och Matilda använder. Med rabattkoden ”Ketopodden” får man 400 sek i rabatt ifall man beställer en acetrack.

Clean Eating sponsrade alla deltagare med en chokladkaka, salted caramel.

Björn Borg sponsrade alla deltagare med ett träningslinne samt en rabattkod som ger 20% online, ”Ketopodden20”

Upgrit bjöd deltagarna på fettkaffe under träningshelgen samt vår rabattkod”ketopodden15″ som ger 15% i rabatt vid beställning online.

Vi gjorde en 4-kamp på lördagkväll där vi kastade yxa, sköt pilbåge, kastade lasso och sköt luftpistol. Tina Haldorsson sponsrade med sin nya kokbok, Läkande Dundermat, till de som vann 4-kampen.

Redan nu planerar jag och Matilda vår nästa träningshelg. Du hänger väl med?

Du kan redan idag anmäla ditt intresse genom att maila till Matilda, så skriver hon upp ditt intresse och så fort vi har ett datum satt, kommer vi att kontakta dig först av alla!

Här kommer lite bilder från träningshelgen,

Träningshelg
Vi samlades på fredag eftermiddag för lite mingel innan föreläsningen med Anders Murman började. Kaffe, the och ketobollar.
Träningshelg
Vårt första träningspass tillsammans, ett hiit pass för hela kroppen.
Träningshelg
På lördag förmiddag var det löpteknik som stod på schemat innan det blev löpning i skogen eller powerwalk.
Träningshelg
Givetvis blev det ett gruppfoto även om det blev lite suddigt. Vi bad en liten flicka att ta kort på oss som var på besök i stallet.
Träningshelg
Vi avslutade träningshelgen med en workshop kring målsättning där alla fick varsitt papper för att själv komma igång.
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.