Merida One Twenty RC

För ett tag sedan köpte jag en Merida One Twenty RC för att ha som en vintercykel. Vår eller min förra MTB har blivit såld nämligen och jag behöver en MTB nu under höst/vintern.

Jag måste erkänna att jag blev positivt överraskad när vi packade upp min nya Merida One Twenty RC. Färgen var helt magisk, mycket snyggare i verkligheten än på bild. Som tur va, var Anders med när vi packade upp den. Själv är jag inte så duktig på att skruva ihop en cykel 🙂

När vi packade upp den nya Merida One Twenty RC så passade jag på att filma allt. Vi gjorde en unboxing film kan man säga, när vi packade upp min nya Merida One Twenty RC. Lyssna på min röst när jag plockar upp den. Man hör verkligen hur överraskad jag blir över den härliga färgen. Den är verkligen grymt snygg.

Det är en otroligt trevlig MTB, väldigt trampeffektiv om jag ska jämföra med min förra Merida One Twenty 8000. Det vi har gjort på denna MTB är att jag har bytt ut däcken eftersom jag nu kommer att cykla mer stig än grus. Vi valde grövre däck både fram och bak.

Jag har varit ute några gånger med den och min spontana upplevelse är att den är väldig trevlig. Den uppför sig bra på stigen och även vid de stökiga utförsstigarna här hemma kring där vi bor. Har inte prövat någon Bike Park men den är inte byggd för att köras där. Detta är en mer cross country cykel, dvs byggd för lättare stig- och gruscykling.

Min första MTB tur med nya cykeln

Min första MTB tur på den nya Merida One Twenty RC gjorde jag i regn vid Rigortorpet i Kungsbacka. Jag tycker att det är väldigt kul att filma även om det tar tid att klipp och klistra sedan. Här nedanför har du min första film med min nya MTB. Du hör hur regnet droppar 🙂

Jag är väldigt nöjd över min nya Merida One Twenty RC. Har köpte den via vår vän Henrik som drivet en cykelbutik uppe i Funäsdalen, Funäsdalen Cykel och Fritid. Jag köper de flesta sakerna gällande MTB via honom faktiskt. Har han det inte hemma beställer han det och skickar det direkt till mig.

Idag är det fint väder här i Göteborg, så efter lunch ska jag och Anders ut en sväng och cyklar White Trail i Kållered. Ska bli spännande att se hur den uppförs sig på de stigarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.