MTB, White Trail & Horsika

Vilken underbar lördag, vi cyklade MTB på White Trail som utgår i Kållered som går bort till Mölndal och Horsika tillbaka. En underbar MTB tur helt enkelt som har allt!

I lördags vaknade jag sent, sov nog 1 h längre än jag brukar, vilket var otroligt skönt. Kände mig utvilad. När jag slog upp ögonen sken solen för fullt och det var redan 10 grader ute. Underbart!

Även om jag älskar hösten, de vackra färgerna blir man rätt trött eftersom det oftast regnar mycket under hösten och vintern här i Göteborg. Så det gäller att passa på att njuta av underbart väder när det väl bjuds på det.

White Trail

Vi struntade i alla måsten. De fick helt enkelt vänta tills en annan dag. Är solen framme så gäller det att passa på, vi bestämde oss för att cykla White Trail som utgår från Kållered, strax bakom ishallen. Som tar oss från Kållered och vidare genom skogen till Mölndal, eller Kikås rättare sagt. Om du går in på länken här ovanför så kommer du till Trailforks, så ser du hur det går.

Det är en fin stig som bjuder på det mesta, men den är inte svårcyklad. Jag tycker att den är trevlig att cykla, tar inte allt för långtid och vi kan cykla direkt hemifrån till starten.

Horsika

Tillbaka från Kikås kliver vi på Slickrocks Horsika som tar oss tillbaka mot Kållered igen. Här är den bitvis lite mer stökig på slutet men roligt. Den är oftast väldigt blöt, men det får man räkna med när man bor kring Göteborg.

Med på vår MTB tur hade vi våra vänner Ulricha och Ki. De har cyklat med oss det sista året tror jag om jag inte minns helt fel. Om inte annat är det väldigt trevligt. Vi tog en fika halvvägs, jag på en LCHF fralla med ost och skinka.

Passade även på att filma lite när vi cyklade ner för stentrappan på slutet på Horsika och en lite sektion vid Tulebosjön när vi vände hemåt.

Här kommer lite bilder från dagen och min film.

Bästa gänget!
Orkar inte cykla uppför, att gå med MTB är också träning 🙂
Micropaus efter lång uppförsbacke
Fikapaus innan jag började spela in 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.