Martina Johansson nya bok – Handbok i Biohacking!

I samarbete med Bokus

Då har jag läst Martina Johansson och Mattias Hansson nya bok, Handbok i Biohacking. En otroligt lättläst bok där du får en förståelse hur du går vidare i din biohacking av dig själv. Riktigt bra!

En handbok i Biohacking är en bra och intressant bok för dig som gillar att biohacka dig själv. Då får de verktyg och struktur på hur du går vidare. Del 1 av boken är en introduktion av biohacking, så att du får en struktur på hur du ska göra och olika nivåer på biohacking. Själv ligger jag nog på nivå 3 i biohacking, jag som verkligen har grottat ner mig i mig själv 🙂

I del 2 får du verktyg och hjälp med felsökning utav dig själv och kanske även en ökad förståelse varför kroppen gör som den gör. Del 3 har ni en fördjupning och kanske det som jag tyckte var mest intressant. Där grottar vi ner oss i känslor, förändring, anti-aging och mycket mer. Super intressant med andra ord.

Jag som biohackar mig själv hela tiden tyckte denna bok var väldigt intressant och jag gissar att ni som läser min blogg även skulle uppskatta denna bok. Ni får bra hjälpmedel och struktur hur just ni kan göra eller gå vidare.

Du hittar bokan här via denna länk till Bokus.

Brukar även du som läser min blogg biohacka dig själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.