Första dagen på Playitas!

Idag är första dagen på Playitas, Paleo Institutet kurs Ät & Lev Paleo.

Vi kom fram igår kväll vid 17-tiden lokaltid till Fuerteventura. Tyvärr missade Arlanda att lasta en väskvagn, så det var ett x-antal personer som inte fick med sin väska. Så något försenade kom vi fram till hotellet, så det var bara att checka in, upp på rummet för att lämna väskan och ner till middagen. Maten på Playitas var helt okej, jag åt Entrecote med sparris, smör och lite varma grönsaker.

Jag och Matilda vaknade tidigt, vår plan var att gå ner till havet för att se soluppgången. Tyvärr går den inte upp förrän vid kl 08 och då skulle vi ha ett yoga pass. Yoga är något jag verkligen behöver upptäckte jag, så stel som jag var…. Hahah

Några timmars föreläsning av Jonas. Vi alla som är med fick göra en presentation utav oss själva. Berätta lite varför vi var med, vad vi pysslade med både arbetsmässigt och privat mm. Vi är 5 som går denna utbildningen tillsammans. Så det blir mycket diskussion och intima samtal. Riktigt roligt och intressant!

På eftermiddagen skulle vi köra lite träning tillsammans men tyvärr var Boxen dubbelbokad. Så istället körde Matilda löpteknik med oss. Jag stod vid sidan om och fotograferade 😉 kan ju inte springa med min skadade fot/ankel.

På kvällen blev det middag i restaurangen, i fredags åt jag entrecote men idag åt jag kalv och något fläskkött. Maten är helt okej här, måste jag få säga. Rätt enkelt att plocka det man själv vill ha, finns något för alla typ.

På söndag blir det lite mer träning för mig och Matilda, vi har nämligen bestämt oss för att köra två pass på anläggningen. Vi har nämligen inga föreläsningar förrän på eftermiddagen, så det blir ett Core pass och ett booty pass 🙂

Bjuder på lite bilder från första dagen!

Ett dopp i havet!
Matilda kör löpteknik i sanden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.