Martina Johansson – Keto

Inlägget innehåller annonslänkar för Bokus

Den kompletta boken om ketogen kost skriver Martina och jag kan inget annat än att hålla med henne.

I lördags vaknade jag tidigt, innan resten av familjen hade vaknat. Så jag tassade upp och tog mig en kopp kaffe, sjönk ner i en utav våra fåtöljer och började läsa.

Boken var så intressant att jag sträckläste boken från början till slutet. Jag gjorde enbart ett avbrott för att äta frukost när mannen tyckte att nu får det väl räcka med att läsa 😉

En tydlig frågeställning på slutet, är du ketoadapterad? Där kan du enkelt följa de olika frågorna, där du själv svarar ja eller nej.

Jag fick lite nya verktyg att tänka på och kommer att göra lite justeringar gällande hur jag äter och tränar. Boken var väldigt intressant, lättläst och enkel att förstå. Väldigt intressant att hon även hade tagit med riktiga case som hon hade jobbat med, dvs personer som hon har hjälpt.

Jag kommer fortsätta med mina fastor eftersom jag märker en bra effekt av det rent kroppsligt. Vilket hon även skriver lite om. Några grönsaker kommer jag att testa att sluta äta för att se ifall det blir någon skillnad med hur min kropp reagerar.

Kommer att dokumentera det för mig själv, dvs skriva upp vad jag äter, mitt blodsocker och blodketoner, hur jag har tränat osv. Jag gör det lite redan idag men ska ta ytterligare ett steg i att biohacka mig själv.

Är du lika intresserad av kost och biohacka dig själv tycker jag verkligen du ska läsa Keto boken. Du hittar den här, ser att Bokus just nu har erbjudande på den.

Berätta gärna vad du tyckte och det går för dig med att biohacka dig själv.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.