Författarfrukost med Martina Johansson

Igår, torsdags började min dag med ytterligare ett event nämligen författarfrukost med Martina Johansson och hennes nya bok KETO hos Akademibokhandeln i Mölndal.

Har du läst hennes KETO bok?

Sjukt bra bok säger jag, tror att jag sträckläste den på 2 dagar eller nåt sånt. Väldigt lättläst och enkel att förstå. Du kan läsa min bokrecension här.

Vi var ett tjugotal som hade samlats tillsammans för att lyssna på Martina, där hon berättade om sin bok, sina tankar kring kost och hälsa. Vi fick även chans att ställa frågor. Många som var där, hade även varit på föreläsningen om funktions medicin kvällen innan. Den fråga som jag hade tänkt ställa till Martina, ställde en kvinna före mig, nämligen om oxalater. Ett gift som vissa växter ha i sig som skydd, som vi människor kan reagera på.

Jag och Anders äter nämligen mycket spenat, och spenat innehåller mycket oxalater…. och Anders allergier har eskalerat, så min fråga/tanke är att det kan vara en orsak…. Vi får helt enkelt sluta äta spenat en period för att se hur han reagerar dvs blir allergin bättre osv.

Träffade även Tina och Karin som hade anmält sig till författarfrukosten. Tina är en bloggkollega och Karin coachar jag för bättre hälsa. Läs gärna mitt inlägg om henne här.

Jag samåkte med min vän Ki, som kommer att lägga om sin kost nu mer mot Ketogen kost. Vi får väl se hur mycket coachning han behöver 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.