Måndagens energiboost

Vilken härlig måndag, måndagens energiboost fick jag genom att träna tillsammans med Emelie på Back To Basics PT och träffa My Westerdahl.

Det blev en tidig lunch för min del eftersom jag hade bokat in mig hos Emelie för ett PT-pass. Måndag = benpass för mig hos henne. Grymt jobbigt men sjukt härlig energi efteråt. My var inbokad efter mig så vad passade inte bättre än en lunch efteråt. Jag hann duscha och fixa kaffe till mig och Emelie innan Emelie hade tränat färdigt med My.

Det är så himla trevligt att snacka och bara hänga med My och Emelie. Det är som om vi känt varandra i 100 år. Man får en energiboost som man kan leva på flera dagar. Själv fick jag inspiration att börja blogga mer som du kanske märker. Nu kommer det upp massa härliga inlägg under veckan.

Nu när det är sommar som brukar jag medvetet dra ner på antal inlägg per vecka. Anledningen är att jag brukar fixa och greja mer ute vilket innebär att jag inte hinner lika mycket. Men jag tänker att ni gör väl detsamma så det gör inget.

Ni läser när ni hinner eller hur?

Ha en underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.