Måndag, PT pass och Ben!

Måndag och PT pass hos Emelie, givetvis stod det ben på schemat. Denna gång körde vi igenom ett nytt pass som verkligen brände i benen. Heja träningsvärk!

I måndags träffade jag Emelie, min PT igen. Denna gång hade hon gjort ett nytt pass åt mig med lite nya övningar för ben. Tänk att jag förr hatade att träna ben. Förstår inte alls hur jag tänkte då, nu älskar jag verkligen att träna ben.

Vi gjorde rätt många övningar i Smithmaskinen, Squat och Hip Thruster, Sumosquat och Bulgarian Split Squat. Japp, kan säga att det kändes dagen efter. Träningsvärk delux!

Eftersom det var Internationella Kvinnodagen i måndags, hade Emelie köpt en ros till oss alla som hade PT pass dagen till ära. Hur gulligt är inte det?!?!

Så igår tisdag brukar jag, Anders och Ki sätta oss i vårt garage och köra träningscykel. Men eftersom Ki inte var hemma och jag hade grym träningsvärk gick jag och Anders ut på en powerwalk istället. Det blir ett återhämtningspass och precis vad jag behövde!

Tränar du med PT eller lägger du upp egna pass?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.