Vaknade upp till ett vitt Göteborg

Precis innan klockan skulle ringa vaknade jag upp, det var ljust och tyst. Tittade ut genom fönstret och ser snö, massa snö. Ett vitt Göteborg!

Det har blåst som bara den inatt och gör det fortfarande. Inatt någon gång började det snö och har nu på morgonen fortsätter det men mer som snöblandat regn. Ett riktigt busväder verkligen! Jag hade tänkt köra in till kontoret idag men hoppar nog över det. När det kommer snö här i Göteborg brukar det bli kaos i trafiken så jag stannar nog hemma idag. Lugnast så!

Har det kommit snö hos er?

Jag som hoppades på att våren skulle komma men det är bara mars månad och den månaden brukar innehålla alla årstider typ. Snö, solsken och regn. Nej, nu behöver jag dra igång min jobbdator och göra alla måsten som står på min agenda. Ska nämligen vara ledig två dagar nästa vecka, så jag behöver förbereda lite saker till veckan efteråt.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.