Måndag, PT pass och Internationella kvinnodagen!

Vaknade även idag till strålande solsken, underbart. Känns verkligen som om våren är på intågande även om värmen inte riktigt är här än. Precis som så många andra måndagar är det PT pass idag med min PT Emelie, en riktigt power kvinna. Passar bra eftersom det är internationella kvinnodagen!

Det är så himla skönt att vakna upp till strålande solsken. Jag blir om inte annat mer positiv än om det hade regnat, eller vad säger du?

Precis som så många andra måndagar har jag PT pass med bästa Emelie. Hon är en riktig power kvinna och vad passar inte bättre än att träffa henne på Internationella Kvinnodagen!

Hur har din helg varit?

Min helg har varit toppen men mycket MTB cykling i Änggårdsbergen, både tillsammans med familjen men även min vän Ellinor. I söndags utmanade jag mig och övervann en massa hinder. Så himla roligt och endorfinerna bara flödade! Nu vill jag verkligen att det ska bli vår så att man kan cykla ännu mer.

Här kommer en liten film från vårt äventyr i Änggårdsbergen i söndags.

Har ännu mer film från i söndags men har inte hunnit att klippa ihop det ännu men det kommer för dig som är intresserad!

Börja gärna prenumererar på min Youtube kanal – Pernilla Lantz, Cykelglädje där jag lägger upp lite filmer från våra äventyr!

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.