Måndag = PT-pass med Emelie

Ny vecka och nya träningspass, precis som så många andra måndagar är det PT-pass med Emelie, Back to Basics PT. En perfekt start på veckan helt enkelt!

Denna vecka startade jag med ett lunchpass med Emelie som arbetar på Exhale Gym inne i Göteborg. Det är så himla skönt att träna med PT, man behöver inte tänka så mycket själv just den timmen. Du kan verkligen gå in i dig själv och bara köra. Emelie räknar och säger precis vad man ska göra.

Nu i måndags så körde vi ett grymt bra överkropps pass med mig. Vi spöade skiten ur min biceps, triceps, axlar och rygg. Nu 2 dagar senare har jg fortfarande träningsvärk. Hahahaha underbart då vet man att man gjort rätt.

Jag och Emelie har jobbat tillsammans i snart 2 år nu och jag har fått grymma resultat utefter hennes träningsprogram. Jag har inte haft ont på samma sätt som jag hade tidigare när det gäller min ryggskada. Grymt skönt tycker jag. Hon är helt enkelt bäst om du frågar mig 😉

Ikväll tänkte jag åka in till gymmet då det inte är så mycket folk där. Kommer man dit vid 16-18 tiden är det väldigt mycket folk där och det vill jag undvika så min plan är att åka dit tidigare eller senare. Ska nog börja planera in lunchträning framöver. Så slipper jag vara där när det är mycket folk.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.