Klar blå himmel och strålande sol!

Idag vaknade jag upp till klar blå himmel och strålande sol. Tänk vad positiv man blir av lite sol. Helgen kunde inte starta bättre känner jag.

Underbart, idag på lunchen tog jag en liten MTB tur i vår skog, Fagereds skogen i Lindome. Planen var egentligen att jag skulle ha en date med några tjejer i eftermiddag men eftersom Vincent vaknade upp med halsont fick det bli andra planer. Han fick stanna hemma från skolan och jag cyklade själv.

Krispigt

Det är inte mer än +5 grad ute idag, krispigt som bara den men helt underbart. Det var helt ljuvligt att dra ut på en MTB tur på lunchen. Fåglarna kvittrade, jag skrämde en ekorre som drog upp i ett träd. Helt underbart, jag ville verkligen inte gå in igen och sätta mig framför dator.

Nu till helgen blir det lugnt, får se hur Vincent halsont utvecklas. Ska försöka beställa lite julklappar och städa i våra garderober. Behöver rensa bort gammalt, sånt man inte använder längre, som bara hänger där och samlar damm.

Ha en fin helg alla läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.