Lunch, Tonfiskröra med ägg

Idag tänkte jag bjuda er på en enkel lunch, tonfiskröra med ägg. Passar lika bra som en lättare middag så som lunch. Kanske du är på resandefot och vill ha med dig en enkel lunch i din kylväska så är detta perfekt för dig!

Oftast har vi några kokta ägg i kylskåpet och jag har alltid några burkar med tonfisk i vatten. Varför vet jag inte men så är det 🙂 Om inte annat blir det enklare att göra denna snabba lunch.

Tonfisk är en fisk med lågt fettinnehåll men tillsätter man fett så blir det en bra KETO lunch eller frukost. Här tillsätta jag lite majjo så är det klart sedan, förutom lite salt och peppar. Givetvis går det att ha lite grönt till också så som sallad.

Tonfiskröra med ägg

Maträtt Lunch, Middag
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 8 minuter

Ingredienser

  • 2 st Kokta ägg
  • 1 st Burk Tonfisk i vatten
  • 3 msk Majonnäs, rågade tog jag
  • Salt, peppar efter smak och lite dill

Instruktioner

  1. Börja med att koka ägg tills de är hård kokta.

  2. Under tiden äggen kokar häller du av tonfisken, så att vattnet får rinna av.

  3. Blanda sedan samman i en skål, tonfisk och majjon tillsammans med kryddorna

  4. Dela upp äggen i skivor eller klyftor och lägg en stor klick tonfiskröra vid sidan om eller i mellan.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.