Jag har en tonåring hemma!

Idag är det inte vilken dag som helst utan Vincent födelsedag. Nu har jag en tonåring här hemma, 14 år idag! Woop Woop

Det är helt galet vad tiden går fort. Tycker inte det var längesen han föddes och idag är han tonåring. Helt galet! Tänk förr sa alla till mig, att njuta av tiden för den går fort. Idag förstår jag vad de menar, för det gjorde jag inte då. Hahaha

Under sommaren växte han om mig med några centimetrar, han tar mina skor och har längre hår än mig. Underbara unge! Han är sjukt omtänksam och snäll. Goda egenskaper jag tycker man ska ha.

Grattis älskade Vincent!

Ikväll kommer vi ha lite vänner över på fika men hans kalas för alla kompisar blir på lördag. Hamburgare och hinderbana är beställt. Nu håller vi bara tummarna för att det inte regnar så som SMHI varnar för……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.