Lindvallen, del två

Hej,
Vilka dagar vi har haft i Lindvallen, supertrevligt. Måste erkänna att jag trodde inte det skulle vara så mycket folk som det var. Det var kö i liften på morgonen när alla ville komma upp till toppen, antingen skulle man köra downhill cykel eller så skulle man upp på fjället för att vandra. Det var både gamla, unga och barn i alla åldrar. Som jag skrev i mitt förra inlägg om Lindvallen så kommer vi att komma tillbaka nästa sommar. En perfekt semester för en barnfamilj, finns något för alla. Cykling, vandring, shopping, fiske, bowling, bio eller bara vara!
Har man småbarn kan de köra runt på sina cyklar eller hyra cykel. Det fanns på några ställen teknikbanor för alla åldrar att öva upp balans eller bara lära sig att hantera sin cykel. Nere vid stolsliften fanns det 2 gratis banor för barn att köra runt på. Kan säga att även vuxna körde runt där för att få till tekniken.

Vincent bara älskade att vara i Lindvallen. Han körde givetvis med Anders ner för slalombacken i alla de olika cykelbanorna som fanns men favoriten var nog Rosa Leden. Där fick han ett bra flow, den var inte så tekniskt svår. Tror att han bara gjorde en vurpa. Just Rosa Leden låg i en grönbacke, vilket gjorde att det passade många nya downhill åkare, vuxna som barn. Allt finns att hyra i Lindvallen för den som inte äger en downhill cykel. Mer information hittar du på Lindvallens sida.

Själv roade jag med att springa eller vandra uppe på fjället. En dag gick jag till Stensjön som ligger ca 1,5 km från toppstugan. Säger bara oj oj oj vad vackert, verkligen bomull för själen! På vägen hittade jag massa blåbär för den som vill plocka det.

Här kommer en massa bilder från Lindvallen,

Stolsliften upp på fjället
Gör sig klara för att köra ner
Vilken led blir det?
Rosa Leden, Vincent favorit
Vincent in action
Min vandring till Stensjön
Stensjön
Åt lite blåbär på vägen ner från fjället.

Visst är det vackert? Helt underbart vackert, tänk att allt detta finns i våra svenska fjäll. Vi ses nästa år sa vi alla när vi lämnade Lindvallen bakom oss.
Kram kram

2 kommentarer

 • Ullis

  Vilka fina bilder. Vi ska åka upp i sommar för första gången och längtar inte mindre nu. Några tips?
  ?

 • Pernilla

  Hej Ullis,
  Tack, det är inte så svårt att ta kort när det är så himla vackert 🙂 Om ni ska till Lindvallen så tycker jag ni definitivt ska gå upp till Stensjön, otroligt vackert. Ta med något att sitta på, picknick och en kamera. Jag satt där och njöt av utsikten. Det finns en massa olika cykelspår kring området, törs man ska man verkligen testa att cykla MTB i backarna. Jag vågade på mig detta förra året äntligen och det var superkul. Finns även ett zoo för de allra minsta barnen.
  Men passa på att bara njuta av den vackra naturen, boosta energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.