Sommarrodel i Rättvik

Hej,
Igår testade vi något som jag gjort som barn, Sommarrodel i Rättvik. Vi stannade till på vägen ner från Lindvallen. Oj oj vad roligt! Vincent var först lite skeptisk men sen när han fick testa på så ville han bara åka mer och mer. SÅ himla roligt! Även Anders tyckte att det var riktigt kul, kul att jag kan komma med något roligt äventyr som Anders inte gjort innan.

Längst ner i backen

Så är du i närheten utav sommarrodel så måste du bara prova, helt galet roligt. Man blir som barn på nytt. Man vill köra fortare och fortare….

När jag var i Vincent ålder så körde vi alltid sommarrodel när min familj var i Lindvallen på somrarna. Men nu när vi var där så upptäckte jag att det inte fanns kvar, vilket var lite synd tyckte jag.

Här kommer lite bilder från vår körning,

Liften upp
 
Utsikten under resan upp till toppen
 
Jihooo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.