Kycklingbiffar med zoodles

Alltså har du inte gjort dessa så måste du göra det, galet goda!

Nu när jag gjorde biffarna så passade jag på att frysa in några, perfekt att plocka fram en dag när man inte orkar göra mat eller behöver mellis. Ibland serverar jag zoodles till eller så gör jag bara en spenatsallad, varför inte riva lite blomkål och göra blomkålsris. Eftersom vi gjorde så pass många valde jag att för steka de i smör och sedan lägga in de i ugnen på 100 grader medan jag gjorde klart allt.

Zoodles = strimlad Zucchini

Vill man så går det toppen att byta ut kokosgrädden till vanlig grädde.

Kycklingbiffar Garam Masala i Paprikasås
Till recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.