24 dagar kvar till julafton!

Tänk vad tiden går fort, 24 dagar kvar till julafton. Massa julmat, umgås med släkt men framför allt semester!

Såå himla skönt, denna höst har varit fullt upp när det gäller mitt arbete så jag ser verkligen framemot ledigheten. Vi har nämligen bokat en liten stuga i Järvsö. Så skönt bara vara i naturen, packa ryggsäck med lite gott och dra iväg till slalombacken eller en tur på längdskidor. Jag behöver förbättra min teknik inför Tjejvasan haha anmälde mig igen 😛

Nästa år fyller nämligen Tjejvasan 30 år och det vill man ju vara med att fira. Ska du köra Tjejvasan nästa år?

Fokus på triceps, core och yoga nu några månader framöver.

Ha nu en underbar första advent, så hörs vi på måndag igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.