För ett tag sedan testade jag att göra kycklingbiffar Keto style, dvs från Martinas Ketoguiden.
Läs gärna min bokrecension om Ketoguiden. Jag tycker boken är väldigt bra och innehåller bra och enkla recept.
Något som jag tycker om är att göra det enkelt i min vardag, dvs göra en stor sats med kycklingbiffar eller Ketobiffar på nötfärs. Så att man enkelt kan ta fram ur frysen ett par biffar när man helt enkelt inte orkar laga mat. För visst händer det, att man inte orkar, då ska det vara enkelt att fortfarande äta bra mat.
Till dessa kycklingbiffar kan du äta en enkel grönsallad, blomkålsris/guldris eller varför inte värma på lite shiratakinudlar som Martina skriver i boken tillsammans med lite tomatsås. Eftersom det var Anders som gjorde dessa biffar så blev det smörstekt Broccoli med vitlök och en klick majjo!
2 kommentarer
Emelie Babunovic
Här hemma vi alla älskar kycklingbiffar och kycklingbullar.
Det ger en tvist på vardagsmaten.
KRAM
Pernilla
?